vastergotland.blogg.se

"The road to new district floorball adventures"

SM avslutas med match mot Gotland

Publicerad 2015-01-04 06:49:13 i Allmänt,

SM 2015 i Linköping avslutas med match mot Gotland.
Västergötland, vilka hamnade i en så kallad "dödens grupp", har innan den avslutande matchen idag 08.15 spelat mot Skåne (1-4), Stockholm (4-6) samt Värmland (2-4).
 
 

Efter att ha inlett distriktslags SM med 3 förluster så bad vi lagets taktiska ledare , Micael Svensson, samt lagets lagledare och den som ser till att gruppen fungerar tillsammans, Arne Öhrström, att under tidiga morgontimmar summera lagets insatser hittills.
 
 
-Tycker faktiskt att vi gjort det väldigt starkt hittills, men kan förstå de som undrar hur man kan tycka det efter tre förluster. Man ska ju så klart inte egentligen vara nöjd om man har noll poäng efter tre spelade matcher, och poängmässigt är jag så klart inte nöjd, men prestationsmässigt är jag väldigt nöjd. 
Visste på förhand att vi hamnat i en fruktansvärt svår grupp och med lite för kort förberedelsetid så har det vart svårt få till alla delar hundraprocentigt. Att ändå stå upp så pass bra mot både Skåne och Värmland och sedan också ladda ur oss rejält mot Stockholm, och faktiskt vara riktigt nära att slå tillbaka dem i SAAB Arena känns starkt av tjejerna.
Den strategi och de taktiska delar vi fick till kring dessa inledande matcher har vart bra och som totalbetyg bedömer jag prestationen som riktigt bra. Västergötland har visat upp en bra innebandysida av sig på flicksidan och utvecklingen på dessa tjejer som finns i truppen tror jag mycket på, säger Micael Svensson
 
 
-Nära men ändå så långt ifrån kan man väl säga. Tycker att tjejernas insats har varit väldigt bra. Har vart svårt att göra det bättre med tanke på motståndet vi hittills mött.
Vi har tjejer som visat upp sig på ett utomordentligt sätt och vi åkte hit för att visa upp en bra prestation mot detta klassmotstånd inledningsvis i gruppen. Så det vi presterat får ses som mycket godkänt.
Nu ska vi avsluta med något som vi redan är extremt duktiga på nämligen med glädje och stil, säger Arne Öhrström.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Distriktslaget F17 Västergötland

"Distriktslaget F17 mot nya äventyr & utvecklingsmöjligheter"

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela